marți, 13 iulie 2010

Nu e bine asa!

Citind astazi o revista cumparata de mama am gasit o poveste din care mi-am dat seama ca manelele chiar sunt PERICULOASE!
Povestea este despre o tanara de 18 ani care era innebunita dupa manele mai ales de Vali Tornada aa pardon Vali Vijelie.Cand venea acasa isi punea muzica care urla de la un casetofon si incepea sa danseze de se rupea.
Intr-o zi la liceu a aflat ca marele ei idol (Vali V) voia sa inregistreze cateva piese si cauta fete sa danseze pe fundal.Ea s-a hotarat sa se duca la preselectie asa ca a luat legatua cu cel care se ocupa de aceasta si anume un tip Sandu.
Sandu i-a promis ca daca ii convine cum danseaza o sa o ia in turneu cu V V asa ca s-au dus la un studio de probe cica care nu era amenajat.
Odata ajunsi acolo Sandu a propus sa bea ceva asa ca a adus o sticla de coniac si au baut amandoi.Fata de la coniac a inceput sa fie ametita iar Sandu a profitat.S-a dus langa fata,au inceput sa se sarute si apoi s-au intins pe jos si au facut s...chimb de experiente:)) glumeam au facut stiti voi ce:))
Faza e ca fata cand s-a trezit a II a zi era singura si a aflat ca Sandu nu era nici un impresar de a lu V V si ca totul a fost o minciuna!
Insusi fata a declarat ca: ,,De manele m-am lecuit!"


A si pentru toate fetele care cred ca tot ce zboara se mananca vreau sa spun ca ,,VIATA-I SCURTA..GUSTU-I LUNG!"

2 comentarii:

  1. Sincer asa sa pateasca toate manelistele din romania. Nu imi pare rau !!

    Succes cu blogul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa le trebuie.
    Si din nou spun ca manelele prostesc lumea...
    Dovada clara->povestea de mai sus si toate "emisiunile inteligente" gen Dan Diaconescu Show.
    Fain blogul,bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere